
31 Mart yerel seçimlerin adayların neredeyse tamamının açıklanmasının ardından saha çalışmalarıyla hız kazandı. İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkanadayı Özgür Güneş Öçalan saha çalışmalarına başlarken bölgenin gazetecileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Dilaver Koç, “Edirne’den Kars’a kadar bütün vatandaşlarımızı eşit tutan, ayrıştırmayan ve ötekileştirmeyen halka hizmet etmek için yola çıkmış siyasi bir hareketiz. İnşallah hem genelde hem de yerelde kazanacağız. Biz Çekmeköy’e çok farklı bir imaj ve vizyonla geliyoruz” şeklinde konuştu ve bütün adayları kamuoyunda açık oturuma davet etti.
Özgür Güneş Öçalan ise basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. İYİ Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldıklarını ve başarılı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Öçalan, seçim sürecindeki saha çalışmalarını anlattı.
Kentsel dönüşüm hakkında da konuşan Öçalan, “İki katlı bir binaya üç kat daha ilave etmek kentsel dönüşüm değildir ve sorunu daha da büyütmektir. Kentsel dönüşüm ada bazında olur ve altına da otopark yapılır. Biz geldiğimizde uygulaması kolay ama büyük bir hizmete sebep olacak projelerle halkımızın karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Gençlere yönelik projeler de sunan Öçalan, “Kütüphane sayısını artıracağız. Ücretsiz dersane fırsatı sunacağız. Spor, sanatsal faaliyetler ve sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz. Yine orta okul sonuna kadar öğrencilerimize öğle yemeği ücretsiz olacak” dedi.
Sokak hayvanları için de mama üreteceklerini ve taziye evleri kuracaklarını belirten Öçalan, “Kazanmak için yola çıktık. İnşallah seçim sonuna kadar kırk bin kişinin elini sıkarak vatandaşlarımıza dokunacağız. Doğru ve liyakatli kadrolarla Çekmeköy’e birisinin fikrini ve yüzünü dönmesi lazım, işte o da biziz” şeklinde konuştu.



Yorum Yazın